Tarief

Vergoeding mogelijk vanuit aanvullende verzekering

Vergoeding

Karin Hermelink is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (de NFG), de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en gezinstherapeuten (NVRG, LIO), de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (NBTP) en bij koepelorganisatie RBCZ. Wanneer je aanvullend verzekerd bent kan er een (gedeeltelijke) vergoeding voor de therapie van toepassing zijn.

Kijk voor meer informatie hierover op de website van de NFG of kijk op Zorgwijzer.

TPPA kan informatie verstrekken over de mogelijkheden van vergoeding, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van deze informatie. Neem daarom voorafgaand aan de behandeling contact op met je eigen zorgverzekeraar om na te gaan of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Geen eigen risico: de vergoedingen gaan niet ten koste van het eigen risico.

Zelf declareren

Je dient zelf zorg te dragen voor declaratie van de factuur bij je eigen zorgverzekering. Na afloop van iedere sessie ontvang je een factuur, die je binnen 14 dagen dient te betalen. Bij het uitblijven van tijdige betaling kan de behandeling worden opgeschort. Het is mogelijk om na afloop van de sessie contant te betalen.

Annuleren

Annuleren dient zo vroeg mogelijk, maar in ieder geval 24 uur voorafgaand aan de afspraak te worden gedaan. Bij niet verschijnen of korter dan 24 uur voorafgaand aan de afspraak annuleren, wordt 60% van het gebruikelijke tarief voor de sessie in rekening gebracht.

 


Facebook recensie jonge vrouw

Altijd maar piekeren, nadenken wat anderen van mij vinden, niet mijzelf durven/kunnen zijn en niet jezelf volledig durven geven, waren dingen waar ik tegenaan liep. Na drie behandelsessies ben ik echt geholpen. Ik zit beter in mijn vel en kan doen wat ik wil, zonder na te denken of dat gek is en wat anderen vinden. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en lef gekregen en zou het dus zeker aanraden.

Cliënt - Vrouw 35 jaar

Bij Karin voel ik me veilig.

Cliënt - Man, 47 jaar

Door de gesprekken met Karin heb ik inzichten gekregen waardoor ik mijn problemen heb kunnen oplossen.

Client; vrouw 45 jaar

Jij reageert op mij zonder veroordeling, maar juist met acceptatie. Super bedankt hiervoor. Je bent echt een goede therapeut, maar ook een heel fijn en mooi persoon.