Tarieven

Tarieven per 01-01-2023 Psychosociale therapie en jeugdhulp in Almelo

Intakegesprek; € 95,00 per sessie van 60 minuten

Psychosociale therapie 18 jaar en ouder; €95,00 per sessie van 60 minuten

Relatietherapie 110,00 per sessie van 75 minuten

Psychosociale therapie 12 – 17 jaar; 67,50 per sessie van 60 minuten of vergoeding vanuit de gemeente*

*TPPA heeft een zorgovereenkomst met de volgende gemeenten: Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.
De behandeling wordt vergoed indien je nog geen 18 jaar bent, in één van deze gemeenten woont en je een verwijzing hebt vanuit de gemeente, huisarts, jeugdarts, medisch specialist, rechter, jeugdbeschermer of jeugdreclasseerder.

Vergoeding therapie volwassenen:

Karin Hermelink is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (de NFG), de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en gezinstherapeuten (NVRG, LIO), de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie (NBTP) en bij koepelorganisatie RBCZ. Wanneer je aanvullend verzekerd bent kan er een (gedeeltelijke) vergoeding voor de therapie van toepassing zijn.

Kijk voor meer informatie hierover op de website van de NFG of kijk op Zorgwijzer.

TPPA kan informatie verstrekken over de mogelijkheden van vergoeding, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van deze informatie. Neem daarom voorafgaand aan de behandeling contact op met je eigen zorgverzekeraar om na te gaan of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Geen eigen risico: de vergoedingen gaan niet ten koste van het eigen risico.

Zelf declareren

Je dient zelf zorg te dragen voor declaratie van de factuur bij je eigen zorgverzekering. Na afloop van iedere sessie ontvang je een factuur, die je binnen 14 dagen dient te betalen. Bij het uitblijven van tijdige betaling kan de behandeling worden opgeschort. Het is mogelijk om na afloop van de sessie contant te betalen.

Annuleren

Annuleren dient zo vroeg mogelijk, maar in ieder geval 24 uur voorafgaand aan de afspraak te worden gedaan. Bij niet verschijnen of korter dan 24 uur voorafgaand aan de afspraak annuleren, wordt 60% van het gebruikelijke tarief voor de sessie in rekening gebracht.

 


Facebook recensie jonge vrouw

Altijd maar piekeren, nadenken wat anderen van mij vinden, niet mijzelf durven/kunnen zijn en niet jezelf volledig durven geven, waren dingen waar ik tegenaan liep. Na drie behandelsessies ben ik echt geholpen. Ik zit beter in mijn vel en kan doen wat ik wil, zonder na te denken of dat gek is en wat anderen vinden. Ik heb veel meer zelfvertrouwen en lef gekregen en zou het dus zeker aanraden.

Cliënt - Vrouw 35 jaar

Bij Karin voel ik me veilig.

Cliënt - Man, 47 jaar

Door de gesprekken met Karin heb ik inzichten gekregen waardoor ik mijn problemen heb kunnen oplossen.

Client; vrouw 45 jaar

Jij reageert op mij zonder veroordeling, maar juist met acceptatie. Super bedankt hiervoor. Je bent echt een goede therapeut, maar ook een heel fijn en mooi persoon.

Facebook recensie van Wendy

De hypnose was een bijzondere ervaring, mijn bewust en onbewust zijn in contact met elkaar. Mijn pijnen zijn kleiner geworden, ik kan ernaar kijken, mijn emoties zijn minder overweldigend waardoor ik meer rust en ruimte ervaar. Zaken die meer dan dertig jaar hebben vastgezeten zijn nu losgekomen.