Over Aukje van Gurp

Mijn werk doe ik met heel veel liefde en plezier. Van mijn cliënten krijg ik terug dat ik rustig en doelgericht ben.

Familieopstelling

In mijn consulten merk ik dat de familieopstelling “methodiek Taal Erbij” wordt gewaardeerd.

Deze opstelling geeft ons samen in relatief korte tijd meer inzicht in de onderliggende patronen in jouw relaties. En leggen mogelijkheden bloot hoe je deze patronen kunt doorbreken. En ook waar jou of jullie krachten liggen.

Resultaat

Door samen de tijd te nemen, stil te staan en na te voelen wat er gebeurd, neem je de ervaringen uit het consult mee terug naar jouw dagelijks leven. En verleg je steeds gemakkelijker de focus naar wat voor jou of voor jullie goed werkt.

Bonusmoeder

Naast mijn eigen praktijk ben ik ook als Praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenpraktijk werkzaam. Daarnaast ben ik als bonusmoeder betrokken bij 4 fantastische kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur.

Ontwikkelen

Door veel tijd te besteden aan supervisie, opleiding en nascholing blijf ik mijzelf ontwikkelen. In 2021 start ik met de wetenschappelijke verdiepingsmodule systeemtherapie.

Aukje werkt op de locatie in Enschede. Je kunt bij haar terecht voor systeemtherapie, gezinsbegeleiding en relatietherapie.

Aukje is te bereiken op aukje@tppa.nl